Foodservice -spesialist for burgere, fingermat og schnitzel.

Vi begeistrer gjester med frosne produkter for gastronomien i mer enn 40 år!

Oppdag mer

  Om oss

  Vi er SALOMON FoodWorld®. Som spesialist på matservering og markedsleder fokuserer vi alltid på å hjelpe deg som kokk med å opphisse gjestene dine med innovative produkter av høy kvalitet.

  Vi er din alt-i-ett-leverandør. I tillegg til burgere har vi også sauser, brød, sideretter og en rekke ikke-matvarer og emballasje for levering og take-away. Og hvis du liker det, kan vi hjelpe deg med kreative oppskrifter for å forbedre marginen og forenkle produksjonen

  Vi er din pålitelige partner, ettersom vi har et nært forhold til kokker, restauratører, med sine gjester og selvfølgelig - med de siste trendene. Og enda viktigere; med vår sertifiserte produksjon garanterer vi at hvert enkelt produkt har en 100% kvalitetsgaranti. Dra nytte av våre tre kraftige ferdigheter:

  Impulser

  Innovasjon er i vårt DNA!

  Vi utvikler ikke bare produkter, vi utvikler ideer! Med våre innovasjoner som de første Buffalo Chik’n® -vingene som er tilgjengelige i Europa eller våre ekstraordinære Sushi Burgers, setter vi rutinemessig nye uttalelser på markedet.

  Suksess

  Våre høye kvalitetsstandarder er en garanti for din suksess.

  Vi leverer ikke bare mat; vi leverer merkevarekvalitet! Som en del av Vion, en verdensomspennende aktør på matmarkedet, garanterer vi de høyeste sikkerhetskravene, de høyeste kvalitetskravene og de høyeste gustative kravene - bevist med størst mulig åpenhet i Vion -forsyningskjeden.

  Følelser

  Vi elsker nytelse!

  Vi mater ikke bare folk godt; vi gjør dem lykkelige! Vår motivasjon er å begeistre gjestene dine - og la dem komme tilbake for mer. Vi inspirerer deg til å prøve nye produktpresentasjoner og feire EATertainment.

  Våre produkter

  Burger & Wraps

  Det største burger -sortimentet på markedet

  Vi lager burgere med sjel. Vi tilbyr burgere fra små til store, fra krydret til rent kjøtt, fra biff, kylling til veggie og plantebasert, fra budgett til high-end. Sammen med våre brød, sauser og pålegg kan du lage mer enn 4,5 millioner. forskjellige burgere.

  Vi tilbyr også en rekke wraps som er tilgjengelige i forskjellige størrelser og smaker og er grunnlaget for en rekke snackkombinasjoner som taco, enchiladas, burritos eller quesadillas.

  Fingermat

  Små snack produkter for å gjøre et stort inntrykk.

  Vi har en enorm fingermatportefølje som gir et stort antall kombinasjoner for å begeistre gjestene dine: Ost- og løkretter som Mozzarella-pinner eller løkringer, Chik´n Wings, Mini Wraps, Asian Sliders, Powed Pork Bites, Mini-Schnitzels og mye mer! Overrask, kombiner, individualiser: tilbudet vårt er så inspirerende at du aldri kommer til å gå tom for ideer!

  Schnitzel og mer

  Nydelige klassikere som er tolket

  Vår kjøttproduktportefølje med store elskede spillere som vår tradisjonelle schnitzel eller vår saftige frikadelle er en garanti for smak og kvalitet på tallerkenene dine! Dessuten, som alle våre spesialister, er preparatet pålitelig og ukomplisert.

  Kontakt

  Navn

  Sebastian Lustig

  Du kan bare kjøpe SALOMON FoodWorld® -produkter fra grossister og kontant- og Cash & Carry
  Vær oppmerksom på at produktene våre for øyeblikket ikke er tilgjengelige hos alle grossister.
  Hvis du er interessert i et bestemt produkt, vennligst kontakt oss, vi hjelper deg gjerne.

  Last ned vår inspirasjonskatalog!

  Leter du etter nye ideer for å oppdatere menyen og glede gjestene dine? Bestill inspirasjonskatalogen vår og oppdag nye ideer, trender og løsninger for din gastronomiske virksomhet.