A hamburgerek , étvágygerjesztők és panírozott húsok Foodservice specialistája

Már több mint 40 éve keltjük fel vendégeink érdeklődését fagyasztott termékeinkkel a gasztronómia számára!

Fedezzen fel még többet

  RÓLUNK

  Mi vagyunk a **SALOMON FoodWorld®**. Foodservice specialistaként és piacvezetőként mindig arra fókuszálunk , hogy segítsük Önöket mint séfek, hogy innovatív és kiváló minőségű termékeinkkel felketsék vendégeik érdeklődését.

  Mi vagyunk az Ön mindent egy helyen szolgáltatója. A hamburgerek mellett szószokat, zsemléket, köreteket és különféle nem élelmiszer termékek széles választékát , valamint csomagolásokat is kínálunk az Önök kiszállítási és elviteles tevékenységéhez. És ha úgy szeretné, segítünk kreatív receptekkel, hogy javítsuk jövedelmezőségüket és egyszerűsítsük az elkészítés folyamatát.

  Az Önök megbízható partnere vagyunk, mivel szoros kapcsolatban állunk a szakácsokkal, a vendéglősőkkel és vendégeikkel és természetesen - a legújabb trendekkel. És ami még fontosabb; tanúsított gyártásunkkal garantáljuk, hogy minden egyes termékre 100% -os minőségi garancia vonatkozik. Használja ki Ön is három erőteljes képességünket:

  Impulzusok

  Az innováció benne van a DNS-ünkben !

  Nem csak termékeket fejlesztünk, hanem ötleteket is! Olyan újításainkkal, mint az Európában elsőként elérhető Buffalo Chik’n® szárnyakkal, vagy a rendkívüli Sushi-Burgereinkkel, rendszeresen új termékfejlesztésekkel tesszük le névjegyünket a piacon.

  Siker

  Magas minőségi előírásaink az Önök sikerének garanciái.

  Nem csak ételt szállítunk; hanem márka minőséget kínálunk! A Vion csoport - az élelmiszerpiac világméretű szereplője – tagjaként garantáljuk a legmagasabb biztonsági követelményeket, és a legmagasabb minőségi követelményeket és a legmagasabb ízélmény elvárásokat – mindezt bizonyítva a Vion ellátási láncának lehető legnagyobb átláthatóságával.

  Érzelmek

  Szeretjük az élvezeteket !

  Nem csak jól tápláljuk az embereket; boldoggá tesszük őket! A motivációnk az, hogy izgalomba hozzuk vendégeiket és térjenek vissza még többért. Az új termékbemutatók kipróbálására ösztönözzük Önöket, és az étkezési élvezet megünneplésére.

  A termékeink

  Burgerek és Wrap-ek

  A legszélesebb burger választék a piacon

  Lélekkel készítjük a hamburgereinket. Hamburger húspogácsákat kínálunk a kicsitől a nagyig, a fűszerestől a fűszerezetlenig, a marhától a csirkén át a zöldséges és a növényi alapúig, az induló ártól egészen a csúcskategóriáig.

  Hamburger zsemléinkkel, szószainkkal ,önteteinkkel és feltéteinkkel együtt több mint 4,5 millió különböző hamburger variáns hozhat létre.

  Emellett különféle wrap-eket kínálunk, amelyek különböző méretben és ízben kaphatók, és számos snack kombináció alapját képezik, például tacók, enchiladák, burritók vagy quesadillák.

  Étvágygerjesztők

  Kis harapnivalók a nagy benyomás keltésére

  Hatalmas étvágygerjesztő portfóliónk van, amely számos kombinációt kínál vendégei érdeklődésének felkeltésére : sajt- és hagymás előételek, mint például Mozzarella rudak vagy hagymakarikák , csirkeszárnyak, mini wrap-ek, ázsiai előétel falatok, Puled pork ( tépett sertéshús) falatkák, mini-schnitzelek ( rántott húsok ) és még sokkal több! Okozzon meglepetést, kombináljon , szabja egyedivé választékát: kínálatunk annyira inspiráló, hogy soha nem fognak elfogyni az ötletei!

  Panírozott húsok (Schnitzel) & és még több

  Kiadós klasszikusok új értelmezése

  Hústermék-portfóliónk olyan nagy szeretett játékosokkal, mint a hagyományos rántott szeletünk vagy a szaftos frikadellánk garancia az ízekre és a minőségre a tányérjaikon! Emellett, minden szakemberünk kedveli, az elkészítés megbízhatóságát és egyszerűségét.

  KAPCSOLAT

  Név

  Mossóczy Csaba

  Megjegyzés A SALOMON FoodWorld® termékeket csak a nagykereskedőktől és a Cash and Carry partnerektől vásárolhatja meg. Felhívjuk figyelmét, hogy termékeink jelenleg nem állnak rendelkezésre minden nagykereskedőnél.
  Ha érdekli egy bizonyos termék, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, örömmel segítünk.

  SZEREZD MEG AZ INSPIRÁCIÓS KÖNYVET INGYEN

  Tudja, mi izgatja a vendégeket!

  Új ötleteket keres, hogy megújítsa menüjét és elkápráztassa vendégeit? Rendelje meg inspirációs katalógusunkat, és fedezzen fel új ötleteket, trendeket és megoldásokat gasztronómiai vállalkozásához.