Horeca ammattilaisesi burger- ja finger food tuotteille sekä Schnitzeleille.

Olemme inspiroineet asiakkaitamme erinomaisilla pakastetuotteilla jo yli 40 vuoden ajan!

Lisätietoja

  Meistä

  Me olemme SALOMON FoodWorld®. Foodservice asiantuntijana ja markkinajohtajana, me keskitymme aina auttamaan sinua kokkina innostamaan asiakkaitasi innovatiivisilla ja korkealaatuisilla tuotteilla

  Olemme toimija, jolta saat kaikki tarvittavat tuotteet saman katon alta. Burgereiden lisäksi, meiltä saat kastikkeet, hampurilaissämpylät, lisukkeet ja valikoiman pakkauksia toimitus- sekä take away liiketoimintaasi varten. Halutessasi voimme auttaa sinua luomaan reseptiikan jolla parannat kannattavuuttasi ja yksinkertaistat annoksien valmistamista.

  Olemme luotettava kumppanisi yhdessä Haugen-Gruppenin kanssa, joka toimii kumppaninamme suomessa, koska meillä on läheisest suhteet keittiomestareihin, ravintoloitsijoihin ja heidän asiakkaisiinsa sekä tietysti uusimpiin trendeihin. Ja vielä tärkeämpää, sertifioidulla tuotannollamme takaamme, että jokaisella yksittäisellä tuotteella on 100% laatutakuu. Hyödynnä meidän kolme tehokasta osaamisaluettamme:

  Impulssit

  Innovointi on osa DNA:ta!

  Emme kehitä vain tuotteita, vaan ideoita! Innovaatioidemme avulla, kuten ensimmäisenä Euroopassa lanseerattu Buffalo Chik’n® -siivet tai sushi-hampurilaiset, olemme asettaneet markkinoille uuden tason.

  Menestys

  Korkeat laatustandardimme takaavat menestyksesi.

  Me emme toimita vain ruokaa; toimitamme brändin laatua! Osana Vionia, joka on maailmanlaajuinen toimija elintarvikemarkkinoilla, edellytämme tuotteiltamme läpäisyä korkeimmista tuoteturvallisuus vaatimuksista, korkeimmista laatustandardeista ja korkeimmista makuvaatimuksista – tämä varmistetaan muun muassa Vionin toimitusketjun mahdollisimman suurella läpinäkyvyydellä.

  Tunteet

  Rakastamme nautintoa!

  Me emme vain ruoki ihmisiä; me teemme heidät onnelliseksi! Motivaatiomme on tarjota vieraillesi mieleenpainuva elämys ja saada heidät palaamaan. Inspiroimme sinua kokeilemaan uusia tuote-esityksiämme ja juhlimaan EATertainmenttia.

  Tuotteemme

  Burgerit ja Wrapit

  Markkinoiden suurin burgervalikoima

  Valmistamme burgerimme sielulla. Tarjoamme erilaisia hampurilaispihvejä pienistä isoihin, maustetuista maustamattomiin, naudan- ja broilerin lihasta aina kasviksiin sekä tietysti kasviperäisistä proteiineista valmistettuihin hampurilaispihveihin, edullisesta premium hintaisiin tuotteisiin. Yhdessä hampurilaissämpylöiden, kastikkeiden ja täytteiden kanssa, voit valmistaa yli 4,5 miljoonaa erilaista hampurilaista.

  Tarjoamme myös valikoiman wrappejä erikokoisina ja makuisina versioina, jotka ovat pohja monille erilaisille tacoille, enchilladaksille, burritoksille ja queasadilloille.

  Naposteltavat

  Pienet naposteltavat tekevät suuren vaikutuksen.

  Meillä valtava finger food valikoima joka tarjoaa uskomattoman määrän vaihtoehtoja yllättää asikkaasi: Juusto ja sipuli naposteltavat kuten Mozzarella tikut tai sipulirenkaat, Chik’n wings siivet, mini wrapit, aasian sliderit, pulled pork bites, mini Schnitselit ja paljon muuta. Yllätä, yhdistele, personoi: valikoimamme on niin inspiroiva, että sinulta ei koskaan lopu ideat!

  Schnitzelit ja muut

  Uudet versiot upeista klassikoista

  Lihavalikoimamme, joka sisältää suuresti rakastettuja tuotteita kuten perinteinen schnitzel tai mehukkaat frikadellit, takaavat maun ja laadun lautasellesi. Lisäksi, kuten jokainen meidän ammattilaisistamme tietävät, tuotteiden valmistaminen on helppoa.

  Yhteystiedot

  Nimi

  Sebastian Lustig

  Voit ostaa SALOMON FoodWorld® tuotteita Keskusliikkeiden kautta tai suoraan Haugen-Gruppenilta.
  Huomaa, että kaikki tuotteet eivät ole saatavilla kaikissa keskusliikkeissä.
  Jos olet kiinnostunut jostain tietystä tuotteesta, ole hyvä ja ota yhteyttä niin autamme mielellämme.

  Lataa meidän inspiraatiokatalogi!

  Etsitkö uusia ideoita raikastamaan menuasi ja ilahduttamaan vieraitasi? Tilaa meidän inspiraatiokatalogi ja löydä uusia ideoita, trendejä ja ratkaisuja sinun ravintola-alan yrityksellesi.