Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Ειδικοί στο Foodservice για Burgers, Finger Food & Schnitzel.

Ενθουσιάζουμε τους καταναλωτές με μοναδικά κατεψυγμένα προϊόντα για περισσότερα από 40 χρόνια!

Ανακάλυψε περισσότερα

  ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΕΜAΣ

  Είμαστε η SALOMON FoodWorld®. Ως ειδικοί στην υπηρεσία τροφίμων και ηγέτης της αγοράς, εστιάζουμε πάντα στο να σας βοηθήσουμε ως Σεφ να ενθουσιάσετε τους επισκέπτες σας με καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  Είμαστε οι δικοί σας All-in-One Provider. Εκτός από τα Burgers Διαθέτουμε επίσης σάλτσες, ψωμάκια, συνοδευτικά πιάτα καθώς επίσης και συσκευασίες για το Delivery και το Take-Away. Και αν θέλετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με δημιουργικές συνταγές για να βελτιώσετε το περιθώριο κέρδους σας και να απλοποιήσετε την παραγωγή σας.

  Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, καθώς έχουμε στενή σχέση με Σεφ, Εστιάτορες, καταναλωτές, και φυσικά γνωρίζουμε όλες τις τελευταίες γαστρονομικές – και μη - τάσεις. Και το πιο σημαντικό; Mε την πιστοποιημένη παραγωγή μας εγγυόμαστε ότι κάθε προϊόν έχει 100% εγγύηση ποιότητας. Επωφεληθείτε από τις τρεις ισχυρές δεξιότητές μας:

  ΚΑΙΝΟΤΟΜIA

  Η ΚΑΙΝΟΤΟΜIA EINAI ΣΤΟ ΔΙΚO ΜΑΣ DNA!

  Δεν αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα, αναπτύσσουμε ιδέες! Με τις καινοτομίες μας, όπως τα πρώτα φτερά Buffalo Chik'n® που διατίθενται στην Ευρώπη ή τα εκπληκτικά Sushi-Burgers, δημιουργούμε καθημερινά νέες τάσεις στην αγορά.

  ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

  Δεν προμηθεύουμε μόνο τρόφιμα, παρέχουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα μιας επιτυχημένης μάρκας ! Ως μέλος του Ομίλου Vion, ως Παγκόσμιος παίκτης στην αγορά τροφίμων, εγγυόμαστε τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας, τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τις υψηλότερες γευστικές απαιτήσεις - αποδεδειγμένα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια της αλυσίδας εφοδιασμού του Ομίλου Vion.

  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

  ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

  Δεν δίνουμε απλά καλή Τροφή στους ανθρώπους. Tους κάνουμε χαρούμενους! - Το κίνητρό μας είναι να ενθουσιάσουμε τους καλεσμένους σας και να τους κάνουμε να γυρνάνε πίσω για περισσότερα. Σας εμπνέουμε να δοκιμάσετε νέες παρουσιάσεις προϊόντων και να γιορτάσετε το EATertainment".

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  Burger & Wraps

  H μεγαλύτερη ποικιλία Βurger στην αγορά

  Κάνουμε Burgers με <<ψυχή>>. Προσφέρουμε Burgers από Μικρά σε Μεγάλα, από Καρυκευμένα έως χωρίς κανένα Καρύκευμα, από Βόειο κρέας σε Κοτόπουλο έως Λαχανικά και Φυτικά, από την Χαμηλότερη Τιμή έως την Υψηλότερη. Μαζί με τα ψωμάκια, τις σάλτσες και τα προϊόντα γαρνιτούρα μας, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια, διαφορετικά Burgers.

  Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία από Wraps που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και γεύσεις και αποτελούν τη βάση για πολλούς συνδυασμούς σνακ όπως Tacos, Enchiladas, Burritos ή Quesadillas.

  Finger Food

  Μικρά σνακ για να κάνουν μεγάλη εντύπωση.

  Έχουμε μια τεράστια γκάμα από Finger Food που παρέχει έναν μεγάλο αριθμό συνδυασμών για να ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας: Ορεκτικά τυριών και κρεμμυδιών όπως Mozzarella Sticks ή Onion Rings, Chik´n Wings, Mini Wraps, Asian Sliders, Panned Pork Bites, Mini-Schnitzels και πολλά περισσότερα! Έκπληξη, Συνδυασμός, Εξατομίκευση: η γκάμα μας είναι τόσο εμπνευσμένη που δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες!

  Schnitzel & More

  Κλασικά αλλά πάντα Διαχρονικά

  Η γκάμα προϊόντων κρέατος με <<μεγάλους και αγαπημένους παίκτες>> όπως το παραδοσιακό μας Schnitzel ή το ζουμερό Frikadelle μας αποτελεί εγγύηση γεύσης και ποιότητας στα πιάτα σας! Άλλωστε, όπως κάθε ειδικός, η προετοιμασία είναι αξιόπιστη και απλή.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Όνομα

  Αυγερινός Σκίνης

  Μπορείς να αγοράσεις SALOMON FoodWorld® προϊόντα μόνο από χονδρεμπόρους και αγορές Cash and Carry.
  Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα μας δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα σε κάθε χονδρέμπορο.
  Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

  ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤAΛΟΓΟ EΜΠΝΕΥΣHΣ ΜΑΣ!

  Ψάχνετε νέες ιδέες για να ανανεώσετε το μενού σας και να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας; Παραγγείλετε τον κατάλογο έμπνευσής μας και ανακαλύψτε νέες ιδέες, τάσεις και λύσεις για τη γαστρονομική σας επιχείρηση.