U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Pulled Next Level

Pulled Next Level - Van slow naar fast!

Pulled Meat is dé culinaire top-trend en is vanaf nu op uw kaart gemakkelijker haalbaar dan ooit te voren!
Ontdek Pulled ‘next level’ – gekruid met een flinke dosis win-win: als foodserviceprofessional profiteert u van flexibele productinzetbaarheid en gebruiksgemak, terwijl u tegelijkertijd uw gasten kunt verrassen met nieuwe food-creaties.

Pulled Chik'n® Burger

‘Pulled’ in optima forma: handgevormde burger van zachtgegaarde kippenborst, geplukt en met licht-zoete BBQ-saus verfijnd. Snel, makkelijk en veelzijdig inzetbaar als een pulled burger, pulled hotdog of een pulled wrap.

Pulled Pork Burger

Pulled – trendy en gemakkelijk: Zacht gegaarde varkensschouders, in stukjes gereten en met een kruidige BBQ saus afgerond. De Pulled Burger scoort door een eenvoudige handling, een snelle bereiding en een grote veelzijdigheid.

Asia Burger Bun ‘Bao Style’

De nieuwkomer in ons Bun-assortiment: op een klassieke Boa-Style gestoomd en door de ingrediëntenmix van tarwe- en rijstmeel bijzonder licht. Speel in op de trend van Aziatisch-geïnspireerde burgerrecepten en onderscheid u daarmee duidelijk van uw concurrentie.

Pulled Chik'n® Sliders

Onze drie smakelijke Pulled Sliders veroveren de harten van uw gasten in rap tempo. Ready-to-serve – met creatieve recepturen, buitengewone smaak en groot gebruiksgemak.

Pulled Pork Bites

Knapperig van buiten, zacht van binnen: Pulled Pork van varkensschouder, langzaam gegaard, in kruidig-rokerige BBQ-saus, verfijnd met reepjes witte kool en uien. Omhuld met knapperige panade

‘Pulled Next Level’ Recepttips:

* Basis: de genoemde prijzen zijn indicatief en ex BTW.

Finger Food

Maak nu kennis met
ons assortiment
Finger Food!