U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Het laatste nieuws uit de
SALOMON FoodWorld®.

Hier vindt u het laatste nieuws, speciale aanbiedingen creatieve receptideeën. Neem een kijkje en laat u inspireren!

Innovatie 2018: Asia Sliders
29.03.2018 11:37

Innovatie 2018: Asia Sliders

 Is het een hamburger of is het sushi? Deze snack combineert het beste van deze twee! En toch uniek: De nieuwe Asia Sliders van SALOMON FoodWorld® verrassen door hun kleurige en lichte uitstraling en het handige miniformaat.

Verder lezen ...

Net zo uniek als uzelf!
09.01.2017 09:36

Net zo uniek als uzelf!

De trend van ambacht laat de klassiekers uit de Duitse keuken weer opleven. Regionale specialiteiten en traditionele gerechten heroveren hun plek op het menu. Maar wel in een nieuwe stijl: gerechten die ogen als zelfgemaakt – eigentijds geïnterpreteerd. Naast het gevarieerde en kansrijke ‘MEAT SELECTION’-portfolio in het schnitzelsegment, passen ook de gehaktklassiekers van SALOMON FoodWorld® perfect binnen deze trend. Ze stelen de show in tal van onderscheidende gerechten – zowel als onderdeel van een maaltijd of als snack-to-go.

Verder lezen ...

On trend met Aziatisch streetfood
03.11.2016 13:09

On trend met Aziatisch streetfood

De opkomst van Aziatische gerechten zet door. Dit komt doordat de Aziatische keuken beantwoordt aan de behoefte van consument aan all-day eating, lichte maaltijden en sharing.

Verder lezen ...