U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

NIEUW: Asia Noodle Sticks in 3 authentieke smaken

De Noodle Sticks zijn een innovatieve aanvulling op het assortiment van SALOMON FoodWorld®. Ideaal voor restaurateurs die in willen spelen op de behoefte aan lichte, lekkere en kleine gerechten.

SALOMON FoodWorld® heeft een bijzondere aanvulling op het assortiment: Noodle Sticks. Dat zijn authentieke Aziatische noedelgerechten uit de wok, maar dan geserveerd als modern fingerfood. The spirit of Asia op een spies.

De Aziatische keuken staat bekend als licht, vers en gezond en sluit qua smaken dus helemaal aan bij de huidige tijdsgeest. De trendscouts van SALOMON FoodWorld® gingen in de keukens van China, Japan en Thailand op zoek naar ideeën om in te spelen op de gezondheidstrend en de vraag naar to-go snacks en fingerfood. Het resultaat: de Aziatische Noodle sticks.

Handgemaakt, authentiek, ready to heat

De Noodle sticks bieden keuze uit drie bekende Aziatische wok-noedelgerechten. Deze gerechten zijn met de hand op kleine houten spiesjes gerold. De wokgerechten zijn bereid volgens authentiek recept met de traditionele verse ingrediënten en de typisch lokale noedelsoorten van het land. Na korte verhitting in de combi-steamer of oven zijn de kant-en-klare diepgevroren Noodle Sticks direct klaar om te serveren.

Spirit of Asia

Voor Zuidoost-Azië geldt: zoveel landen, zoveel verschillende keukens. Om verschillende smaken en tradities recht te doen, hebben we voor een Chinees, een Japans en een Thais gerecht gekozen. Uiteraard combineren we de recepturen van de drie landen ook met de favoriete soorten noedels uit hun keukentradities.


"Pad Thai": Thailands nationale gerecht op een spies

Het nationale gerecht van Thailand verleidt met verfijnd evenwichtige frisse, zoete, scherpe, zure en zoute smaaknuances. Kant-en-klaar op de spies gedraaid, verenigt dit gerecht typisch Thaise rijstnoedels met tofu en cashewnoten in een klassieke Pad Thai-saus met een vleugje koriander en chili.

"Sweet & Sour": Chinese noedelklassieker

Zoetzure saus is voor een Chinees, wat currysaus voor een Duitser betekent: een absolute must en een klassieker bij uitstek. Maar met de Chinese variant is meer mogelijk. Denk aan Chinese glasnoedels op een spies met fruitige ananas, rode en groene stukjes paprika in zoetzure saus.

"Teriyaki": zo smaakt Japan

De glanzende teriyakisaus is ook in Europa uitgegroeid tot een echte bestseller uit de Aziatische keuken. De opvallende zoet-kruidige smaak van de saus, verfijnd met geroosterde sesamzaadjes, geeft deze wokspecialiteit met udonnoedels een authentiek aroma.

Ook interesse om uw gasten te verrassen met onze nieuwe smaken? Vraag dan een sample aan.

Ga terug