U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Net zo uniek als uzelf!

De trend van ambacht laat de klassiekers uit de Duitse keuken weer opleven. Regionale specialiteiten en traditionele gerechten heroveren hun plek op het menu. Maar wel in een nieuwe stijl: gerechten die ogen als zelfgemaakt – eigentijds geïnterpreteerd. Naast het gevarieerde en kansrijke ‘MEAT SELECTION’-portfolio in het schnitzelsegment, passen ook de gehaktklassiekers van SALOMON FoodWorld® perfect binnen deze trend. Ze stelen de show in tal van onderscheidende gerechten – zowel als onderdeel van een maaltijd of als snack-to-go.


Onregelmatig en dun – alles behalve standaard

Een onregelmatige bijna rafelige structuur – zo hoort een klassieke gepaneerde schnitzel eruit te zien. Mooi plat geslagen en met een goudbruin gefrituurde panade, mals en sappig bij het aansnijden. Authentiek, ambachtelijk. Precies zoals de nieuwe ‘MEAT SELECTION’ Knusper Schnitzel Homestyle. Deze oogt en smaakt als zelfgemaakt en is dus helemaal on trend. De rauwe schnitzel met zijn originele Knusperpanade laat zich door de dunne uitvoering duidelijk sneller bereiden dan een normale schnitzel. De nieuwe schnitzel is te verkrijgen in 160 g, 180 g en 200 g.

De Knusper Schnitzel ‘Homestyle’ - met de befaamde Knusperpanade is nauwelijks meer te onderscheiden van een zelfgemaakte schnitzel. Door de dunnere, ambachtelijke uitvoering oogt de schnitzel  groter.


Van binnen en van buiten een echt handgemaakt-uiterlijk
Nog een besteller uit de traditionele keuken die de harten wint door de ambachtelijke uitstraling: de HIT Gehaktbal ‘Unsere Beste'. Stevig gekruid, perfect van beet en verfijnd met verse lente-uitjes. De authentieke handgemaakte structuur is bijzonder rul van consistentie en overtuigt door meer smaak en kruiding. U verleidt hiermee iedere gehakt-fan met een vleugje nostalgie. Door de langere standtijd scoort ‘Unsere Beste’ altijd. Bovendien is deze gehakttopper ook perfect als koude snack toe te passen, bijvoorbeeld in bakkerijen of tankstations. De gehaktbal is verkrijgbaar in 100 g en 125 g.

Gehaktbal ‘Unsere Beste’- door de nieuwe rulle structuur van het vlees oogt deze als zelfgemaakt. Maar ook door de stevige kruidige smaak - verfijnd met verse lentje-uitjes - doet ‘Unsere Beste’ niet onder voor een zelfgemaakte gehaktbal!

 

 

Ga terug