U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Horecava

Time to #bedifferent

Burgertrends
Primeur @ Horecava

Maandag 7 t/m donderdag 10 januari 2019 (elke dag geopend van 10.00-18.00 uur)

Wij heten u graag welkom op onze stand nr 08.606 (in hal 8).
Kom langs, maak kennis met ons en proef onze trendy innovaties!

Indien u zich op onze stand meldt met het codewoord #bedifferent kunt u een kleinigheidje tegemoet zien.

Prime Cut Burger

Premiumburgers voor kenners: een perfecte mix van geselecteerde delen. Mager borstvlees en sappig vangvlees – geïnspireerd door de nieuwe liefde voor 'special cuts'. Overtuig met exclusiviteit, de lekkerste smaak en transparantie!

Two Soul Burger

Geen half werk: 50% vlees, 100% genot. De mix van rundvlees en champignons smaakt en ziet eruit als een klassieke burger. Voor bewuste vleesliefhebbers:minder vet en calorieën.

Buffalo Chik’n® Burger

Geeft het burgeraanbod vleugels: sappig, spicy en populair – het succesrecept van onze Buffalo Chik’n® Wings als burger. Zo authentiek als het origineel uit New York en toch anders – voor nog meer kipvariatie op de kaart!

Mediterranean Veggie Burger

Happy zonder vlees: upgrade en afwisseling voor het veggierepertoire! Heerlijk gegrilde mediterrane groenten, in grote stukken gesneden en verfi jnd met karakteristieke ingrediënten uit de geliefde mediterrane keuken.

Asia Slider

Lichte minisnacks van uruchi-rijst, met een authentieke vulling, handgemaakt en een perfect gerechtje voor zowel de gast als kenner.

  • Handig te verwerken: Eenvoudig ontdooien
  • Handig in porties te verdelen: Met toppings bestrooien
  • Licht en veelzijdig: Verkrijgbaar in 3 soorten

ONZE MISSIE: GASTEN ENTHOUSIASMEREN!

Wij zijn al 35 jaar actief als foodservicespecialist voor alle eetmomenten met Finger Food, Burger & Wraps, Schnitzel en gehaktproducten, om samen met koks en gastronomen te slagen in onze missie.

Onze creatieve belevingswereld, ons grote, diverse aanbod in Europa en onze productinnovaties zetten altijd de standaard in de detailhandel- en horecamarkt. Kies ons als uw partner. Wij staan altijd betrouwbaar, snel en flexibel voor u klaar! 

Onze producten zijn verkrijgbaar via groothandels en cash-and-carry-leveranciers. Wij adviseren u graag in onze live chat of via onze klantenservice 088 9953549.

MAAK UW GASTEN NIET ALLEEN TEVREDEN, MAAR OOK GELUKKIG!

 

Finger Food Burger & WrapsSchnitzel & More

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor meer nuttige informatie over de HORECAVA https://www.horecava.nl/

 

Horecava