U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Finger Food Hits

… met het beste Finger Food uit verschillende belevingswerelden!

Of het nu in Aziatische, oriëntaalse, mediterrane, Amerikaanse of Duitse stijl is, met Finger Food op uw kaart biedt u echte afwisseling en een culinaire reis rond de wereld voor de smaakpapillen. Finger Food staat snel op tafel en zijn zeer winstgevend en vallen bij veel restaurateurs zeer in de smaak.

Best of Asia

Met het SALOMON FoodWorld® Best of Asia-assortiment serveert u een authentieke Aziatische ervaring die op een unieke manier in de smaak valt. Met een innovatieve presentatie biedt u uw gasten een echte meerwaarde en profileert u uw keukenaanbod.

American Hits

Real American-stijl – dit SALOMON FoodWorld®-assortiment verrast zelfs doorgewinterde dinerkenners en vormt een echt 'Dip-genot' voor alle Finger Food-fans. Hiertoe behoort onder andere de Chik’n® Bestseller – een assortiment dat uw gasten vleugels geeft.

Mediterranean Hits

Verwen uw gasten met genot, dat in de smaak valt als een mooie vakantiedag. Met lichte, zuidelijke snacks uit het Mediterranean Hits-assortiment doet u mee met de wellness-trend.

Indian, Oriental & African Hits

Deze creaties verleiden met exotische kruiden en nodigen u uit voor een overheerlijke ontdekkingsreis door de Indische, oriëntaalse en Afrikaanse keuken.

German Hits

De Duitse keuken is nog steeds in! Dat is ook duidelijk te zien in de keuken, die met specialiteiten uit de Duitse regio's steeds succesvoller wordt. Daarom is het zinvol om een trendy Finger Food-assortiment 'made in Germany' aan te bieden. Met German Hits à la SALOMON FoodWorld® serveert u hapjes in traditionele stijl.

Finger Food recepttips:

* Basis: de genoemde prijzen zijn indicatief en ex BTW.

Finger Food

Maak nu kennis met
ons assortiment
Finger Food!