U kunt niet alleen genieten van ons eersteklas aanbod eten, maar ook van de best mogelijke service op onze website doordat we gebruikmaken van cookies. Door gebruik te maken van onze website, gaat u accoord met het gebruik van cookies. Verder lezen ...

Philosophie

ONZE MISSIE: GASTEN ENTHOUSIASMEREN!

'IMPULSES' DOOR TRENDY PRODUCTRANGE EN PRODUCTINNOVATIES

Dankzij onze unieke foodser-vice monitoring ontdekken  we producttrends vroeg, direct waar zij ontstaan: bij de gast, aan tafel in het restaurant, of  in de keuken. Zo ontstaan onze authentieke en trendy foodinnovaties. En zo ontstaat ook het enthousiasme van uw gasten!

Hier vindt u onze nieuwste productontwerpen.

'Succes' dankzij de hoogste kwaliteit en productveiligheid

Met ons grote, diverse aanbod in Europa en onze doorlopende investeringen in nieuwe technologieën brengen wij telkens weer nieuwe statements op de markt. Om te zorgen dat u een per-soonlijk en concurrerend aanbod kunt ontwikkelen, bieden wij u innovatieve producten van unieke kwaliteit. Dat zijn de ingrediënten voor uw succes!

Lees hier meer over onze merkkwaliteit en productveiligheid.

'Emotions' dankzij creatieve concepten en recepten

Met creatieve concepten en  de zoektocht naar wensen  van de gast willen wij uw gasten graag enthousiasmeren. Met dat doel staan wij als ervaren foodspecialist betrouwbaar, snel en flexibel voor u klaar. Ontdek hier onze mooie materialen voor indrukwekkende foodcreaties.

Doe uw gasten versteld staan met deze drie productcategorieën:

Finger Food Burger & WrapsSchnitzel & More