Foodservice Specialist för Burgare, Plockmat & Schnitzel.

Vi erbjuder gäster exklusiva frysta produkter för gastronomin i mer än 40 år!

Upptäck mer

  Om oss

  Vi är SALOMON FoodWorld®. Som specialist på foodservice och marknadsledare, fokuserar vi alltid på att hjälpa dig som kock att locka dina gäster med innovativa produkter av hög kvalitet.

  Vi är din allt-i-ett-leverantör. Förutom hamburgare, har vi också såser, bullar, sidorätter och en mängd olika livsmedelsprodukter och förpackningar för din leverans och take-away. Och om du vill kan vi hjälpa dig med kreativa recept för att förbättra din marginal och förenkla din produktion.

  Vi är din pålitliga partner, eftersom vi har en nära relation med kockar, krögare, med deras gäster och naturligtvis - med de senaste trenderna. Och viktigare; med vår certifierade produktion, garanterar vi att varje enskild produkt har en 100% kvalitetsgaranti. Dra nytta av våra tre kraftfulla färdigheter:

  Impulser

  Innovation finns i vårt DNA!

  Vi utvecklar inte bara produkter, vi utvecklar idéer! Med våra innovationer som de första Buffalo Chik’n®-vingarna som fanns tillgängliga i Europa eller våra extraordinära sushi-burgare, sätter vi rutinmässigt nya avtryck på marknaden.

  Framgång

  Våra höga kvalitetsstandarder är en garanti för din framgång.

  Vi levererar inte bara mat; vi levererar varumärkeskvalitet! Som en del av Vion, en världsomspännande aktör på livsmedelsmarknaden, garanterar vi de högsta säkerhetskraven, de högsta kvalitetskraven och de högsta gustativa kraven - bevisat med största möjliga transparens i Vions leveranskedja.

  Känslor

  Vi älskar njutning!

  Vi matar inte bara människor bra; vi gör dem glada! Vår motivation är att få dina gäster extra glada och nöjda - och att låta dem komma tillbaka för mer. Vi inspirerar dig att testa nya produktpresentationer och fira EATertainment.

  Våra produkter

  Burgare

  Det största hamburgarsortimentet på marknaden

  Vi gör hamburgare med själ. Vi erbjuder burgare från små till stora, från kryddade till okryddade, från nötkött över kyckling till grönsaker och växtbaserade, från basic till mer premium sorter. Tillsammans med våra bröd, såser och pålägg kan du skapa mer än 4,5 miljoner. olika hamburgare.

  Plockmat

  Små mellanmål för att göra ett stort intryck.

  Vi har en enorm portfölj med fingermat som ger ett stort antal kombinationer för att excitera dina gäster: Ost- och lökrätter som Mozzarella-pinnar eller mozzarella lökringar, Chik´n Wings, Mini Wraps, Asian Sliders, Polled Pork Bites, Mini-Schnitzels och mycket mer! Överraska, kombinera, individualisera: vårt erbjudande är så inspirerande att du aldrig kommer att få slut på idéer!

  Schnitzel och mer

  Nya versioner av hjärtliga klassiker

  Vår köttproduktportfölj med älskade produkter som vår traditionella schnitzel eller vår saftiga frikadell är en garanti för smak och kvalitet på dina tallrikar! Dessutom, som alla våra specialister, är tillagningen pålitlig och okomplicerad.

  Kontakt

  Namn

  Sebastian Lustig

  Du kan endast köpa SALOMON FoodWorld® -produkter från grossisterna.
  Observera att våra produkter för närvarande inte är tillgängliga hos alla grossister.
  Om du är intresserad av en viss produkt, vänligen kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

  Ladda ner vår inspirationskatalog!

  Letar du efter nya idéer för att uppdatera din meny och glädja dina gäster? Beställ vår inspirationskatalog och upptäck nya idéer, trender och lösningar för ditt gastronomiska företag.