Strokovne gostinske storitve za burgerje, hrano za prste in zrezke.

Že več kot 40 let navdušujemo goste z ekskluzivnimi zamrznjenimi prehrambenimi izdelki!

Odkrijte več

  O nas

  Smo SALOMON FoodWorld®. Kot strokovnjak za gostinstvo in vodilni na trgu se vedno osredotočamo na to, da vam kot kuharjem pomagamo navdušiti vaše goste z inovativnimi in visokokakovostnimi izdelki.

  Smo vaš celovit ponudnik opreme. Poleg hamburgerjev imamo tudi omake, žemljice, priloge ter različne neživilske izdelke in embalažo za dostavo in odvoz. Če želite, vam lahko pomagamo z ustvarjalnimi recepti, s katerimi boste izboljšali maržo in racionalizirali proizvodnjo.

  Smo vaš zanesljiv partner, saj smo v tesnem odnosu s kuharji, upravljavci restavracij in njihovimi gosti - seveda z najnovejšimi trendi. In še pomembneje: s certificirano proizvodnjo zagotavljamo, da ima vsak izdelek 100-odstotno jamstvo kakovosti. Izkoristite prednosti naših treh močnih znanj:

  Impulzi

  Inovacije so v našem DNK!

  Ne razvijamo le izdelkov, temveč tudi ideje! S svojimi inovacijami, kot so krila Buffalo Chik'n®, ki so bila prva na voljo v Evropi, ali izjemni suši burgerji, redno postavljamo nove trende na trgu.

  Uspeh

  Naši visoki standardi kakovosti zagotavljajo vaš uspeh.

  Ne dostavljamo le hrane, temveč tudi kakovostno blagovno znamko! Kot del podjetja Vion, globalnega akterja na živilskem trgu, zagotavljamo najvišje varnostne zahteve, najvišje standarde kakovosti in najzahtevnejše zahteve, kar se kaže v največji preglednosti dobavne verige podjetja Vion.

  Čustva

  Radi se zabavamo!

  Ljudi ne le dobro nahranimo, ampak jih tudi osrečimo! Naša motivacija je navdušiti vaše goste, da se bodo vračali. Spodbujamo vas, da predstavite nove izdelke in se pri tem zabavate.

  Naše výrobky

  Burgery a Wrapy

  Največja ponudba burgerjev na trgu

  Pripravljamo burgerje z dušo. Ponujamo od majhnih do velikih, od začinjenih do brez začimb, od govejega in piščančjega mesa do vegetarijanskih in rastlinskih, od cenovno ugodnih do vrhunskih. Skupaj z našimi žemljicami, omakami in dodatki lahko ustvarite več kot 4,5 milijona različic burgerjev.

  Ponujamo tudi različne zavitke, ki so na voljo v različnih velikostih in okusih ter so osnova za številne kombinacije, kot so tacos, enchiladas, burritos ali quesadillas.

  Finger Food

  Majhne jedi, ki naredijo velik vtis.

  Ponujamo veliko izbiro jedi in številne kombinacije, ki bodo navdušile vaše goste:
  Predjedi s sirom in čebulo, kot so palčke mocarele ali čebulni obročki, Chik'n Wings, mini zavitki, azijski polžki, grižljaji Puled Bork, mini posnetki in še veliko več! Presenetite, kombinirajte, prilagodite: naša ponudba je tako navdihujoča, da vam nikoli ne bo zmanjkalo idej!

  Potaknjenci in več

  Obilna klasika v novi interpretaciji

  Naše nabídka masných výrobků s velice milovanými tradiční řízky nebo šťavnaté karbanátky, je zárukou chuti a kvality na vašich talířích! Kromě toho, stejně jako u každé naších specialit, je příprava spolehlivá a nekomplikovaná.

  Contact

  Ime

  Martin Kostal

  Izdelke SALOMON FoodWorld® je mogoče kupiti le pri trgovcih na debelo in v trgovinah Cash and carry.
  Upoštevajte, da naši izdelki trenutno niso na voljo pri vseh trgovcih na debelo.
  Če vas zanima določen izdelek, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

  Prenesite naš katalog navdiha!

  Iščete nove ideje za osvežitev jedilnika in navdušenje gostov? Naročite naš katalog navdiha in odkrijte nove ideje, trende in rešitve za svoje gostinsko podjetje.