Specialist în burgeri, finger food, șnițele pentru Foodservice

Ne încântăm oaspeții cu produse congelate destinate exclusiv gastronomiei de peste 40 ani!

Descoperiți mai multe

  Despre noi

  Noi suntem SALOMON FoodWorld®. Specialiști în foodservice și lider de piață, ne concentrăm întotdeauna să vă ajutăm pe dumneavoastră ca chef să vă încântați oaspeții cu produse inovatoare de înaltă calitate.

  Suntem furnizorul dumneavoastră de soluții complete. În afară de burgeri avem de asemenea sosuri, chifle, garnituri și o varietate de produse non-food și ambalaje pentru afacerea dumneavoastră de livrare și take-away. Și dacă doriți vă putem ajuta cu rețete creative pentru a vă crește profitul și a vă simplifica munca.

  Suntem partenerul dumneavoastră de încredere, deoarece avem o relație apropiată cu chefi, patroni de restaurante, cu oaspeții lor, și bineînțeles suntem la curent cu ultimele tendințe. Și ceea ce este mai important, cu producția noastră certificată vă asigurăm că fiecare produs are 100% garanția calității. Beneficiați de cele trei abilități puternice ale noastre:

  Impulsuri

  Inovația este în ADN-ul nostru!

  Noi nu doar dezvoltăm produse, noi dezvoltăm idei! Cu inovațiile noastre, cum ar fi primele Buffalo Chik’n® wings disponibile în Europa sau extraordinarii noștri Sushi-burgeri, stabilim în mod obișnuit noi repere în piață.

  Succes

  Standardele noastre înalte de calitate sunt o garanție a succesului dumneavoastră.

  Noi nu furnizăm doar produse alimentare; furnizăm calitatea mărcii! Ca parte a grupului Vion, un jucător de talie internațională pe piața alimentară, garantăm cele mai înalte cerințe de siguranță, cele mai ridicate standarde de calitate și cele mai pretențioase cerințe gustative – asigurate cu cea mai mare transparență posibilă a lanțului de aprovizionare Vion.

  Emoții

  Ne place delectarea!

  Noi nu doar hrănim oamenii bine; îi facem fericiți! Motivația noastră este să vă încântăm oaspeții – și să îi facem să revină. Vă inspirăm să încercați noile noastre prezentări ale produselor și să celebrați plăcerea de a mânca!

  Produsele noastre

  Burger & Wraps

  Cea mai mare varietate de burgeri de pe piață

  Noi facem burgeri cu suflet. Vă oferim burgeri cu dimensiuni de la mică la mare, de la condimentați la necondimentați, de vită, de pui, vegani și pe bază de plante, de la simpli până la cei mai sofisticați. Împreună cu chiflele, sosurile și topping-urile noastre, puteți crea mai mult de 4,5 milioane de burgeri diferiți.

  De asemenea oferim o varietate de wraps-uri care sunt disponibile în diferite dimensiuni și gusturi și reprezintă baza a numeroase combinații de gustări ca: tacos, enchiladas, burritos sau quesadillas.

  Finger Food

  Gustări mici care crează o impresie puternică.

  Avem un portofoliu uriaș de finger-food care vă asigură un număr mare de combinații cu care să vă încântați oaspeții: aperitive pe bază de brânză și ceapă cum ar fi Mozzarella sticks sau inele de ceapă, aripioare de pui, mini wraps, gustări asiatice, puled pork bites, mini-șnițele și multe altele! Surprindeți, combinați, individualizați: oferta noastră este atât de inspirantă încât nu veți rămâne niciodată fără idei!

  Șnițele & altele

  Clasici copioși în noi interpretări

  Portofoliul nostru de produse din carne cu mult îndrăgitele noastre șnițele sau frikadelle suculente sunt o garanție a gustului și calității în farfuriile dumneavoastră! În afară de aceasta, ca pentru fiecare dintre specialiștii noștri, prepararea este simplă și sigură.

  Contact

  Nume

  Ileana Georgescu

  Puteți cumpăra produsele SALOMON FoodWorld® doar de la distribuitorii noștri și magazinele cash&carry. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre nu sunt disponibile la toți distribuitorii. Dacă sunteți interesați de un anumit produs vă rugăm să ne contactați, ne bucuram să vă ajutăm.

  Descărcați catalogul nostru de inspirație!

  Căutați idei noi pentru a vă reînnoi meniul și pentru a vă încânta oaspeții? Comandați catalogul nostru de inspirație și descoperiți noi idei, tendințe și soluții pentru afacerea dvs. gastronomică.